Ik ben Henriët van Rossum.

Ik heb jarenlang gewerkt als beleidsadviseur voor de gemeentelijke overheid. De hele dag op kantoor met het hoofd bezig, me regelmatig afvragend: Is dit nu wat ik werkelijk wil, wat mijn leven zin geeft?, hoe gebruik ik nu ook mijn hart en mijn handen?

Ik rondde de professionele opleidingen tot zen-meditatiedocent en ontwikkelingsgericht coach-practitioner en Westerse Medische Basiskennis succesvol af. Ik studeer nu voor het 4e jaar van de Beroepsopleiding Iokai Shiatsu, een 4-jarige opleiding op HBO-niveau, die ik in de zomer van 2021 naar verwachting afrond. Ik werk sinds 2010 als zen-meditatiedocent, sinds 2016 als coach, en sinds 2019 ook als shiatsu-therapeut.

In mijn leven heb ik geworsteld met piekeren, verdriet, faalangst, dips, perfectionisme én heb ik genoten van gevoelens van geluk, vreugde, liefde. Coaching, zen-meditatie en shiatsu hebben daarop een enorm positieve impact gehad met echt contact, en wezenlijke ontmoetingen. Deze ontmoetingen hebben mij verrijkt, geheeld en veel geleerd. Over mezelf, over anderen, over het werken aan: duurzaam geluk, mentale en fysieke gezondheid, intimiteit met mezelf en anderen, inzetten van mijn eigen kwaliteiten, talenten en energie.

Graag begeleid ik jou om te zijn wie je bent, te doen wat je echt wilt en om te gaan met alles wat op je pad komt. Vanuit mijn eigen ervaring, van mens tot mens!

Wil je een kennismakingsgesprek?
Mijn praktijk is te vinden in de sfeervolle zen.nl/delft-locatie in de Frederik Matthesstraat 45 in Delft.

Afspraak maken?
henriet@coachinghaaglanden.nl
+31-651465944

Coaching Haaglanden | Frederik Mathesstraat 45, 2613 ZX, Delft | henriet@shiatsupraktijkdelft.nl | +31-651465944 | KVK 70645744 | AGB xxx