Coaching helpt je om helder in beeld te krijgen wie je in de kern bent, wat je ten diepste zélf wil en kan, en hóe je dat kunt bereiken.

Wat ik zo mooi vind, is dat ieder mens uniek is met een groot potentieel aan kwaliteiten. Het gelukkigst ben je als je leeft vanuit jouw unieke eigenheid, vanuit je talenten en drijfveren. Daar krijg je namelijk energie van.

Tegelijkertijd: ieder mens is zijn leven lang in ontwikkeling en wordt ook constant uitgedaagd. Door de omstandigheden, maar vooral ook omdat we het onszelf nogal eens moeilijk maken. We moeten van alles van onszelf; we willen teveel; we laten alles binnenkomen; hebben overtuigingen over onszelf en de wereld die ons belemmeren. Hierdoor ontstaat spanning, stress, energietekort en/of lopen we totaal vast.

Ik geef je als coach geen adviezen en oplossingen, want die kun je alleen zelf vinden. Ik luister naar je, stel je vragen, help je om contact te maken met wat je denkt, voelt en wilt, zodat jij je eigen antwoorden vindt.

Soms helpen woorden niet. Dan helpt het om andere oefeningen te doen, zoals visualisaties, bewegen, ademhalingsoefeningen, of 1 van de eeuwenoude zen-oefeningen om in het hier en nu contact te maken met wat er in je leeft.

Mijn specialisme ligt in het combineren van coaching met zen- en shiatsutechnieken.

Wil je een kennismakingsgesprek?
Mijn praktijk is te vinden in de sfeervolle zen.nl/delft-locatie in de Frederik Matthesstraat 45 in Delft.

Afspraak maken?
henriet@coachinghaaglanden.nl
+31-651465944

Coaching Haaglanden | Frederik Mathesstraat 45, 2613 ZX, Delft | henriet@shiatsupraktijkdelft.nl | +31-651465944 | KVK 70645744 | AGB xxx